nieuws

Franse jongeren vernielen vakantiebungalows

Hotel

De politie in Zandvoort heeft zaterdagavond twintig Fransen aangehouden tussen de zestien en 29 jaar. Ze worden ervan verdacht dat ze het interieur van twee vakantiebungalows in de badplaats volledig hebben vernield en spullen hebben meegenomen uit die bungalows. Dat maakte de politie zondag bekend.

Franse jongeren vernielen vakantiebungalows

Na het vertrek van de groep Fransen bleken de twee vakantiehuizen van binnen te zijn vernield. De politie besloot het gezelschap, dat per bus was vertrokken, aan te houden. In de bus vond de politie delen van een bed, gordijnen en een brandblusser uit de bungalows.

In de bus zaten veertien personen uit het reisgezelschap. Zes andere verdachten konden later worden aangehouden.

Het schadebedrag is nog onbekend, maar volgens een politiewoordvoerder hebben ze ‘aardig wat gesloopt.’

Reageer op dit artikel