nieuws

GT Apollo geeft meest creatieve rondleiding

Hotel

Nationale en internationale meeting planners verkiezen Golden Tulip Apollo Amsterdam tot het hotel met de meest creatieve rondleiding. Tijdens de I amsterdam MICExperience 2009 konden meeting planners kennis maken met Amsterdam als MICE-locatie.

GT Apollo geeft meest creatieve rondleiding

De meeting planners uit heel Europa bezochten diverse vergader- en congreslocaties en hotels. Het Golden Tulip Apollo Amsterdam gaf haar gasten een originele vertaling aan het Amsterdam Art jaar.

Een expositiezaal en culinaire ondersteuning bij het binnentreden van de kamers, hebben de meeting planners weten te overtuigen van hun creativiteit. Zij werden bekroond met de titel ‘hotel met de meest creatieve rondleiding’.

De rondleiding bestond uit een tour langs de kamers, alwaar de gasten heerlijke hapjes kregen aangeboden. De wandeling eindigde in een expositieruimte met meesterwerken, afgewisseld met grote foto’s van het hotel. Na een uitgebreide lunch kregen de meetingplanners een gepersonaliseerd kuntswerkje mee.

De I amsterdam MICExperience is een initiatief van het Amsterdam Toerisme & Congres Bureau.

Reageer op dit artikel