nieuws

Heineken nieuwe sponsor Dutch Hotel Award

Hotel

Heineken is aangetrokken als nieuwe sponsor van de Dutch Hotel Award, de vakprijs voor het beste hotelmanagementteam van Nederland. Misset Horeca is nauw betrokken bij de wedstrijd. Dit jaar wordt de prijs voor het zesde achtereenvolgende jaar uitgereikt.

Heineken nieuwe sponsor Dutch Hotel Award

De inschrijving voor de editie 2009 start volgende week. De award gaat dit jaar naar het hotel dat voortvarend inspeelt op de economische crisis. Hotelbedrijven worden keihard geraakt door de recessie en de jury daagt managers uit met een passend antwoord te komen.

Onderdeel van de wedstrijd dit jaar is een powerpresentatie in Horeca City, de producten- en conceptenshowroom van Heineken in Amsterdam.

Managementteams kunnen zich aanmelden voor deelname aan de Dutch Hotel Award op www.dutchhotelaward.nl. In Misset Hotel 27 februari ruim aandacht voor de Dutch Hotel Award 2009.

Reageer op dit artikel