nieuws

Van der Valk bouwt in Veenendaal

Hotel

Van der Valk gaat een hotel bouwen langs de A12 in Veenendaal. Het horecabedrijf heeft hiervoor een contract ondertekend voor de aankoop van de grond. Het hotel moet in 2012 de deuren openen.

Van der Valk bouwt in Veenendaal

Het gaat om een viersterrenhotel met 160 tot 170 hotelkamers. Daarnaast krijgt het hotel een restaurant en moderne vergaderfaciliteiten. Mogelijk komen er ook sport- en leisure-activiteiten, zo laat het hotel in een persbericht weten.

Donderdag 26 februari werd het contract voor de aankoop van de grond ondertekend. Het komt op bedrijvenlocatie Het Vizier, pal langs de A12 in Veenendaal. Het Vizier wordt de komende jaren flink uitgebreid met bedrijven.

Dynamische regio

De ondertekening van het contract werd onder meer gedaan door Pieter en Til Timmers-Van der Valk. Zij zijn de eigenaren van het Van der Valk Hotel Breukelen langs de A2 en zwaaien straks ook de scepter over het hotel in Veenendaal. De andere contractondertekenaars zijn van ontwikkelaar BV Stichts Beheer.

‘We zien dit als een mooie en logische stap. Net als ons succesvolle hotel in Breukelen komt ook het nieuwe hotel in Veenendaal langs een belangrijke snelweg in een heel dynamische regio’, aldus Pieter Timmers.

Reageer op dit artikel