nieuws

Center Parcs vervult slaapwensen kinderen

Hotel

Center Parcs gaat kinderen aparte slaapruimtes aanbieden waarbij ze gescheiden slapen van hun ouders. Het idee is afkomstig van kinderen zelf, die met allerlei ideeën kwamen tijdens een kinderforum gehouden door Center Parcs.

Center Parcs vervult slaapwensen kinderen

Tijdens het kinderforum brainstormden vijftien kinderen over de toekomst van Center Parcs. Woordvoerster Monique Dekking van Center Parcs laat weten dat de bungalowgigant binnen een jaar zeker één à twee ideeën gaat uitwerpen.

‘Met het idee om separaat te slapen van de ouders, maar toch in de buurt van de ouders doormiddel van bijvoorbeeld een eigen huisje achter de cottage, gaan we zeker verder mee. Alle opmerkingen en tekeningen van de kinderen gaan we inventariseren’, aldus Dekking.

Tijdens de brainstormsessie kwamen kinderen met diverse ideeën over de toekomst van Center Parcs. Zo is wonen in een eigen huisje, tent of zelfs in een echte woonwagen achter de cottage – dus wél met je ouders, maar toch spannend – voor veel kinderen dé manier om vakantie te vieren.

Ook kwamen kinderen op het idee cottages af te schermen en het terrein in te richten als een wilde tuin, waar biggetjes, kippen, konijnen en herten vrij kunnen rondlopen, schrijft Center Parcs. Of als een kinderboerderij waar je tijdens het verblijf in het park je eigen pony of paard kunt verzorgen, meldt de bungalowgigant.

‘Center Parcs vindt de mening van haar meest trouwe gasten erg belangrijk. We zijn dan ook erg trots dat we in de afgelopen week hun gastheer mochten zijn’, aldus James Mennekens, managing director van Center Parcs over het kinderforum ‘Park van de Toekomst’.

Reageer op dit artikel