nieuws

Lindelauf terug naar Eden

Hotel

Martin Lindelauf is teruggekeerd bij de Eden Hotel Groep. Hij gaat als ad interim general manager aan de slag in het Eden Square Hotel in Amsterdam. Lindelauf werkte eerder voor Eden.

Lindelauf terug naar Eden

Voor Martin Lindelauf, die lange tijd werkte voor Krasnapolsky in Amsterdam, is het de zesde baan in drie jaar.

Algemeen directeur Frans Wientjes van de Eden Hotel Group laat weten dat Lindelauf de juist persoon is voor ‘deze interim-klus’. Wientjes: ‘Lindelauf werkte al eerder binnen de Eden Hotel Group en heeft een expertise op revenue gebied in Amsterdam’.

In 2005 kwam Lindelauf over van Krasnapolsky om voor Eden het American Hotel in Amsterdam te leiden. In 2007 stapte hij over naar het Apollo Hotel. Vorig jaar ging hij aan de slag als gm van Hotels van Oranje, waar hij binnen een half jaar weg was.

Naast bij werkzaamheden als gm in hotels is Lindelauf ook betrokken bij het hotelfonds Pehac. Hij is coo van het fonds, dat mogelijk binnenkort ophoudt te bestaan. Aandeelhouders van Pehac stemmen binnenkort over het voortbestaan van het beursfonds.

Reageer op dit artikel