nieuws

Museumhotel sluit aan bij Best Western

Hotel

Het Museumhotel in Amsterdam sluit zich aan bij Best Western Nederland. Het hotel krijgt de naam Best Western Apollo Museumhotel.

Museumhotel sluit aan bij Best Western

Chief executive officer Wytze van en Berg van Best Western Nederland zegt dat er door het Museumhotel de afgelopen maanden hard is gewerkt om te voldoen aan de kwaliteitseisen van zijn organisatie.

‘Met de toevoeging van de laatste zestig nieuwe kamers, biedt het vernieuwde hotel binnenkort 180 kamers in het bruisende hart van onze metropool. Met een gerust hart durf ik te stellen dat we onze veeleisende internationale relaties een bijzonder adres kunnen bieden’, aldus Van den Berg.

Het Best Western Apollo Museumhotel is sinds 2007 onderdeel van Apollo Hotels & Resorts. Mede-oprichter Francesco Monaco van Apollo laat weten dat het boekingssysteem van Best Western het hotel in staat stel een nieuwe klantenkring aan te boren. Monaco: ‘Met de combinatie Best Western en Apollo combineren we het beste uit twee werelden: lokale gastvrijheid met internationale allure’.

Reageer op dit artikel