nieuws

Personeelsmutaties Park Hotel Amsterdam

Hotel

Het Park Hotel in Amsterdam heeft Remco Kuiper aangesteld als director of sales & marketing. Onno Muller vertrekt bij het hotel per 1 mei, hij verruilt het hotel voor de functie van general manager bij Kuoni Destination Management.

Personeelsmutaties Park Hotel Amsterdam

Remco Kuiper begon in juli 2006 als senior Sales manager bij het Park Hotel. In zijn nieuwe baan gaat hij door met het werk waar Onno Muller aan begon: het herpositioneren van het Park Hotel als toonaangevend vier sterren hotel. Ook is hij verantwoordelijk voor sales en marketing en pr uitingen van het Park Hotel en restaurant Momo Amsterdam.

Het Park Hotel is gevestigd in hartje Amsterdam, aan de Stadhouderskade. Het hotel telt 189 kamers en is onlangs geheel verbouwd.

(Op de foto Remco Kuiper)

Reageer op dit artikel