nieuws

Website met reizen onder de 250 euro

Hotel

Reisorganisatie TourWise lanceert een website met reizen onder de 250 euro per persoon.

Website met reizen onder de 250 euro

Het gaat om www.tochnogopvakantie.nl

Daarnaast bevat de site ook bespaartips voor mensen die als gevolg van de crisis minder te besteden hebben. Er staan meer dan 700 reizen onder de 250 euro per persoon op de site.

Dumpprijzen

Het teruglopende aantal boekingen zet touroperators aan tot het verkopen van reizen voor aantrekkelijker prijzen. Als gevolg van de teruglopende vraag gaan bovendien de vliegtarieven in een snel tempo omlaag. Zo kan men bijvoorbeeld in april een week naar Turkije voor 224 euro per persoon of in november vier dagen naar Praag voor 99 euro.

Besparen

De tips op de website informeren de consument over de invloed van het tijdstip van boeking, de keuze voor specifieke vertrekdata en luchthavens en verzekeringen. Dat kan de vakantieganger vele honderden euro’s besparen.

Reageer op dit artikel