nieuws

Eden Hotels weerspreekt NRC-bericht over sluiting

Hotel

Frans Wientjes, directeur van Eden Hotels, weerspreekt de berichtgeving van het NRC Handelsblad dat Eden Hotels overweegt om een hotel in Amsterdam tijdelijk te sluiten vanwege de crisis.

Eden Hotels weerspreekt NRC-bericht over sluiting

Het NRC Handelsblad schreef op 2 april ‘Als er niet snel een omslag komt in de economie gaat een van de kleinere hotels van de keten, het Eden Amsterdam Centre (70 kamers) of het Eden Lancaster Hotel (91 kamers) dicht. Het personeel wordt dan overgeplaatst naar de andere hotels, waaronder het American aan het Leidseplein.’

Nooit gezegd

Frans Wientjes laat weten dat deze berichtgeving niet juist is. Wel laat hij weten uitvoerig met een verslaggever van de krant gesproken te hebben. ‘Dit heb ik echter nooit gezegd.’ Wientjes eist geen rectificatie van het NRC.

Wel degelijk gezegd

Journalist Lolke van der Heide van het NRC Handelsblad laat desgevraagd weten dat Wientjes ‘het wel degelijk gezegd heeft. Daar kan geen misverstand over bestaan. Als het niet zou kloppen zou Wientjes na onze publicatie van vorige week contact met ons hebben

opgenomen, zou je zeggen, en dat heeft hij niet gedaan.’

Wientjes wil geen verdere uitspraken doen over de omzetontwikkelingen bij Eden Hotels.

Reageer op dit artikel