nieuws

GM Hotel New York vertrekt

Hotel

De general manager van Hotel New York – Karin Yntema – verlaat het hotel per 1 mei. Nog voor de opening van het hotel in 1993 trad Yntema in dienst van het Rotterdamse bedrijf. Vier jaar geleden werd ze benoemd tot general manager. Ze verruilt de hotelkamers voor kantoorunits.

GM Hotel New York vertrekt

Karin Yntema wordt directeur van De Machinist in de Rotterdamse wijk Coolhaven. Een nieuw project in Rotterdam wat Yntema zelf omschrijft als een ‘kennis, kunst en cultuurfabriek’. De Machinist is een bundeling van kantoorunits, een kinderdagverblijf, zalencentrum en een grand café met restaurant.

Westcord

Westcord Hotels is de (derde) eigenaar van Hotel New York. In 2001 werd Hotel New York, na 8 jaar, overgenomen van de oprichters Hans Loos, Daan van der Have en Dorine de Vos, door de gebroeders Tieleman. In maart 2006 verkochten zij het aan Westcord Hotels.

Reageer op dit artikel