nieuws

Landal breidt uit met waterpark in Flevoland

Hotel

Landal GreenParks gaat een nieuw park bouwen in Gelderland. Het gaat om Landal Waterparc Veluwemeer. Vanochtend zijn medewerkers van Landal ingelicht over de nieuwe plannen.

Landal breidt uit met waterpark in Flevoland

‘Dicht bij gezellige vissersstadjes Harderwijk en Elburg wordt Landal Waterparc Veluwemeer gerealiseerd’, meldt commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks.

Het gaat om een park met luxe accommodaties, veelal gelegen aan het water met uitzicht over het Veluwemeer. Hoogland: ‘Er worden tweehonderd recreatievilla’s gebouwd, types variërend van 4- tot 16-persoons, waarvan een groot aantal ook een luxe uitvoering kent met onder andere een sauna en zonnebank’.

Daarbij worden 150 recreatieappartementen gerealiseerd waarvan vijftig appartementen beschikbaar zijn voor de verhuur. ‘Landal Waterparc Veluwemeer wordt een park op topniveau met een nautische uitstraling die men ook terugvindt in de inrichting van de accommodaties’, aldus Hoogland.

Aangrenzend aan het park komt een centrumgebouw met restaurants, een binnenzwembad en een overdekt speelparadijs voor kinderen. Dichtbij ligt ook een 36-holes golfbaan. Het park gaat naar verwachting medio 2010 open voor publiek.

Landal GreenParks verzorgt het beheer en de verhuur van het park. De centrumvoorzieningen worden met een gebruikersovereenkomst gerund door Molecaten Groep, eigenaar van Recreatiecentrum Flevostrand.

Reageer op dit artikel