nieuws

Nog vijf kanshebbers Dutch Hotel Award

Hotel

Overijssel zit met twee bedrijven in halve finale van de Dutch Hotel Award. De Zon in Ommen en Mooirivier in Dalfsen, zijn doorgedrongen tot de halve finale in de strijd om de Dutch Hotel Award 2009, de vakprijs voor het beste hotelmanagement van Nederland.

Nog vijf kanshebbers Dutch Hotel Award

De andere drie Top-5 posities zijn voor Hotel The Toren in Amsterdam, het Park Hotel (ook in Amsterdam) en Hotel Blooming in de duinen van Bergen aan Zee.

De halve finalisten binden volgende week donderdag 7 mei de strijd aan met elkaar tijdens een podiumpresentatie in Heineken City in Amsterdam.

Crisisbestendig

Dit jaar gaat de vakprijs naar het hotelbedrijf dat zich het beste door de crisis slaat. 12 juni wordt het winnende hotel bekendgemaakt. De nummer één mag zich een jaar lang het best geleide hotel van Nederland noemen.

De Dutch Hotel wordt voor het zesde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Vorig jaar ging de award naar Eden American. Eerder wonnen Château St Gerlach, Des Indes, Hotel Beaumont in Maastricht en het Delta hotel in Vlaardingen.

Reageer op dit artikel