nieuws

Toekomstig eilandbewaker maakt reclame op Zandvoort

Hotel

Met ruim honderd mensen maakte Magali Heuberger zondag op het strand in Zandvoort reclame voor het Great Barrier Reef. Met deze actie is de Amsterdamse misschien wel een stapje dichter bij ‘de beste baan ter wereld’. Zij solliciteert bij Tourism Queensland naar een vacature om een half jaar lang een tropisch eiland in Australië in de gaten houden.

Toekomstig eilandbewaker maakt reclame op Zandvoort

De vrienden van de Heuberger vormden samen met passanten op het strand de letters van de naam ‘Great Barrier Reef’. Vanuit een helikopter liet de 25-jarige Amsterdamse foto’s maken van de actie.

Heuberger is verkozen uit een kleine 35.000 sollicitanten die vanuit tweehonderd landen hadden gereageerd op de droombaan op het paradijselijke Hamilton Island in het Great Barrier Reef. Het salaris bedraagt ruim 10.000 euro per maand. De uitslag van de finale wordt op 6 mei bekend op Hamilton Island.

Hard werken wordt het niet: de uitverkorene moet vooral genieten, zwemmen, snorkelen, zeilen en zonnebaden. Wel is vereist dat hij een weblog bijhoudt over zijn ervaringen op Hamilton Island. Tourism Queensland wil met de actie het toerisme in deze Australische deelstaat promoten.

Reageer op dit artikel