nieuws

Bidbook voor merk Golden Tulip in aantocht

Hotel

Binnen enkele dagen wordt het bidbook voor het merk Golden Tulip naar buiten gebracht aan potentiële kopers. Eerder werd het bidbook al gepresenteerd voor de veertien Nederlandse hotels in eigendom.

Bidbook voor merk Golden Tulip in aantocht

Dat meldt Het Financieele Dagblad. Daarin meldt bewindvoerder Rinke Dulack dat het bidbook voor de geïnteresseerden van het merk Golden Tulip een dezer dagen de deur uitgaat.

‘Nu kunnen gegadigden bieden op basis van informatie die wij hebben gegeven en niet op basis van hun eigen inschattingen’, aldus Dulack in Het Financieele Dagblad.

Westcord-directeur Harry Westers, die diverse franchisehotels runt onder de vlag van Golden Tulip, zegt dat haast geboden is. ‘De tijd dringt. Binnen zes weken moet het belangrijke contract met boekingssites worden vernieuwd. De bewindvoerders laten zich mogelijk door allerlei gegadigden met dollartekens in hun ogen afleiden’.

Enkele weken geleden brachten de bewindvoerders Dulack en Cools het bidbook betreffende de veertien Nederlandse hotels in eigendom naar buiten. Dinsdag 19 mei liet Dulack tegenover MissetHoreca.nl weten dat hij verwacht dat er voor 1 juni meer duidelijk komt.

De bewindvoerder stelde dat het bijkans zeker is dat er een doorstart komt, voorafgegaan door een faillissement. De ondernemingsraad van Golden Tulip liet daarop weten verrast te zijn over het moment waarop deze informatie naar buiten kwam.

Reageer op dit artikel