nieuws

Hampshire: fietsroute in vorm van stripboek

Hotel

Fietsen aan de hand van een route uit een stripboek. Dit kan nu vanaf hotel Hampshire Inn Auberge de Hilver in Diessen-Baarschot. De eerste exemplaren van het stripboek ‘Pastoor Hilvermans en de drie schijnheiligen’ zijn van de drukpersen gerold.

Hampshire: fietsroute in vorm van stripboek

Naast stripboek is het ook een fietsroute die leidt door totaal zeven dorpskernen in Noord Brabant. Het stripboek is een initiatief van een samenwerkingsverband van 100 bedrijven ‘Het Land van de Hilver’.

Meer vraag

De general manager van Auberge de Hilver, Marcel van Dijk, ziet het stripboek als een leuke aanvulling op het bestaande aanbod van fietsarrangementen. Er is bij ons steeds meer vraag naar fietsroutes in de omgeving.’

Reageer op dit artikel