nieuws

Hotelmedewerkers tuinieren voor bejaarden

Hotel

De afgelopen weken werkten medewerkers van hotel ibis Tilburg met man en macht aan het gebruiksklaar maken van de tuin van Servicecentrum Het Laar.

Hotelmedewerkers tuinieren voor bejaarden

Na een aantal weken hard werken zijn de medewerkers van Ibis Tilburg erin geslaagd de tuin make-over voor Het Laar te voltooien. Het hotel stelde 6 medewerkers belangeloos beschikbaar om de tuin in te richten en gebruiksklaar te maken. Met veel enthousiasme hebben zij onder andere planten gepot, naambordjes bij het groen geplaatst, schoongemaakt en beelden geplaatst.

De Tilburgse wethouder van zorg, welzijn en ouderen, de heer G.H.E. Mevis, de Voorzitter Raad van Toezicht van Het Laar, de heer J.A.H. Melis, en de bewoners mevrouw M.E.L. Vrienten en de heer A.C.H. van der Schoot verrichtten de opening onder grote belangstelling van de overige bewoners. Ook tijdens dit gedeelte zaten de ibis medewerkers niet stil. Zij hielpen het horecapersoneel met het serveren van drankjes en hapjes.

De bewoners van het servicecentrum kunnen vanaf vandaag genieten van een milieuvriendelijke en groene omgeving waar genoeg te zien, proeven en ruiken valt! Niet alleen wordt door de aanleg van de tuin een milieuaspect ingevuld, het project levert ook een belangrijke bijdrage aan de sociale leefomgeving van de zorginstelling.

Reageer op dit artikel