nieuws

Permanente strandtent voor Hotels van Oranje

Hotel

Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee heeft groen licht gekregen voor de bouwvergunning van de eerste fase voor de bouw van een permanent strandpaviljoen. Het permanente paviljoen op het strand pal voor het hotel komt er na vijftien jaar lobbyen.

Permanente strandtent voor Hotels van Oranje

‘We zijn ontzettend blij dat alle formaliteiten nu zijn vervuld’, zegt algemeen directeur Jaap Liethof van het grote congreshotel aan de boulevard van Noordwijk aan Zee.

Een permanent gebouw op het strand is mogelijk omdat de Noordwijkse gemeenteraad vorig jaar een nieuw strandbeleid heeft aangenomen, wat is vertaald in een projectbesluit. Het is voor Hotels van Oranje het resultaat van vijftien jaar lobbyen bij de gemeente Noordwijk en het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Liethof verwacht in het najaar duidelijkheid te kunnen geven over de concrete vervolgstappen. Door de zomerexploitatie is het niet mogelijk om momenteel iets op de bouwplaats te kunnen doen.

Reageer op dit artikel