nieuws

Songfestival-hotels Moskou veel te duur

Hotel

Russische autoriteiten gaan onderzoeken of hotels in Moskou wel eerlijke prijzen berekenen aan gasten van het Eurovisie Songfestival Diverse hotels worden verdacht van het maken van onderlinge prijsafspraken, zo meldt een Russische krant.

Songfestival-hotels Moskou veel te duur

Deelnemers en gasten van het Eurovisie Songfestival moeten rekening houden met toeslagen van twintig tot dertig procent, bovenop de al relatief hoge overnachtingskosten. Hotels met twee sterren vragen bijvoorbeeld 330 euro per nacht.

‘Het is verdacht dat hotels de prijzen hebben verhoogd met een verwijzing naar het seizoen,’ zegt een medewerker van de Russische mededingingsautoriteit.

De officiële hotelpartner van het Eurovisie Songfestival, Intourist, rekent op de komst van in totaal 300.000 mensen naar Moskou.

Het festival is van 9 tot en met 16 mei.

Reageer op dit artikel