nieuws

Eden Hotels Amsterdam gaan buiten sporten met gasten

Hotel

Gasten van de Amsterdamse Eden City Hotels kunnen deze zomer gratis ontstressen met een les Tai Chi. Je wordt echter wel bekeken door andere toeristen omdat de lessen in de buitenlucht plaatsvinden. Bijvoorbeeld bij de vijver op het Leidseplein voor het Eden Amsterdam American Hotel. En of dat nou zo ontspannen werkt?

Eden Hotels Amsterdam gaan buiten sporten met gasten

De lessen Tai Chi worden gegeven van 1 juli tot 31 augustus. Een professionele Tai Chi meester verlost gasten zowel fysiek als mentaal van stress. Ook serveren de hotels voor de liefhebbers een op Tai Chi georiënteerd ontbijt.

Tai Chi is gericht op het stimuleren van de energiebanen, onthaasten en energizen. De rustig stromende opeenvolging van bewegingen, leren het lichaam zo op een natuurlijke wijze te bewegen.

Gratis ontstressen

De Tai Chi lessen zijn gratis voor alle gasten die overnachten in één van de vijf Eden City Hotels: Eden Amsterdam American hotel, Eden Amsterdam Centre Hotel, Eden Rembrandt Square Hotel, Eden Lancaster Hotel en het Eden Amsterdam Hotel.

De les op het Leidseplein start ’s ochtends om 7.30 uur, op het Rembrandtplein kunnen de gasten iets langer slapen, de les is daar van 9 tot 10 uur.

Reageer op dit artikel