nieuws

Eerste steen Etap hotel in Brugge

Hotel

De low-cost hotelketen Etap Hotel van de Franse Accor Groep heeft aan het station van Brugge de eerste steen gelegd van een nieuw hotel. Het tweesterren hotel krijgt uiteindelijk 184 kamers.

Eerste steen Etap hotel in Brugge

Het hotel wordt gebouwd volgens het simpele, maar functionele kamerconcept van designer Paul Priestman, en biedt vanaf mei volgend jaar een kamer met douche, apart toilet, LED-verlichting, wifi, flatscreen TV én aansluiting voor de iPod.

Er komen 184 kamers; vijf voor invaliden, 118 tweepersoons en 61 triplekamers.

Groen

Het goedkope hotelproduct besteedt, volgens Christophe Vanswieten van Accor, ook bijzonder veel aandacht aan het milieu, ondermeer door zeer zuinige led-verlichting, warmteterugwinning en beweging detectoren voor de verlichting.

Het hotel wordt volledig eigendom van de Accor groep

Reageer op dit artikel