nieuws

Massaal gestemd op online actie Hotel Blooming

Hotel

De Zon in Ommen mag dan de Dutch Hotel Award 2009 op zak hebben, bij het grote publiek is finalist hotel Blooming iin Bergen de grote favoriet. Bezoekers van Missethoreca.nl en dutchhotelaward.nl hebben massaal gestemd op de online marketingactie van het hotel in Bergen.

Massaal gestemd op online actie Hotel Blooming

In totaal brachten 783 mensen een stem uit. Het overgrote deel, 584 stemmen, pakte het team van Blooming, het Park Hotel kreeg 185 stemmen, De Zon slechts veertien.

De uitslag van de stemming is niet van invloed op het eindoordeel van de juy bij het aanwijzen van de winnaar van de overall prijs, de Dutch Hotel Award 2009, die naar hotel de Zon in Ommen gaat.

Winaar gratis verblijf

Onder de stemmers verloten we een gratis verblijf bij de winaar van de Dutch Hotel Award. Die loting heeft vanochtend plaatgevonden…..and the winner is…Doortje Klawer. Zij zal binnenkort door de mensen van hotel de Zon in Ommen uitgebreid in de watten worden gelegd.

Online acties

Bij de online marketingacties ging het erom dat de finalisten een virale camapagne moesten opstarten waarmee ze in de zomermaanden extra boekingen kunnen binnenhalen.

Reageer op dit artikel