nieuws

Peru laat voetbalster achter in hotel

Hotel

Hernan Rengifo lijkt voorlopig klaar te zijn met de nationale voetbalbond van Peru. De voetbalster is woedend nadat hij na afloop van het WK-kwalificatieduel met Colombia alleen is achtergelaten in het hotel.

Peru laat voetbalster achter in hotel

De ploeg verliet het hotel eerder dan gepland. Iedereen was daarvan op de hoogte, op Rengifo na. Zijn afwezigheid werd bovendien pas bij aankomst van het vliegtuig in Peru ontdekt.

‘Wat er is gebeurd met het team en de terugreis zal altijd het geweten van de bestuurders belasten,’ aldus een woedende Rengifo, aanvaller van het Poolse Lech Poznan. ‘De bestuurders wisten wat ze deden, zij zijn verantwoordelijk voor iedereen in het team. Zij kennen hun verantwoordelijkheden.’

Reageer op dit artikel