nieuws

Wellicht koper voor GT Wageningen en Doorwerth

Hotel

De directeur van het hotel en congrescentrum Hof van Wageningen, Jaap Venendaal, heeft interesse in ‘bepaalde takken van Golden Tulip’. Hij wil echter nog geen locaties noemen om onrust bij de huidige werknemers te voorkomen.

Wellicht koper voor GT Wageningen en Doorwerth

Venendaal bevestigt zijn interesse tegenover de regionale pers. De ondernemer wil hier echter niet verder op ingaan. Hij zegt: ‘Het is nog te pril om locaties te noemen. Dat zou onrust kunnen veroorzaken bij de huidige werknemers. Maar ik ben er dus wel mee bezig. Zodra het concreter wordt volgt meer informatie.’

Twee hotels

In de directe omgeving van Wageningen zijn twee Golden Tulip vestigingen: Golden Tulip Hotel Doorwerth en Hotel de Wageningse Berg in Wageningen.

Daarnaast zijn er nog vier eigen Golden Tulip hotels waarvoor nog geen nieuwe eigenaar is gevonden. Dat zijn de hotels in Paterswolde, Ellecom, Winterswijk en Delft. Voor de overige acht hotels zijn nieuwe eigenaren gevonden.

Reageer op dit artikel