nieuws

Afronding verkoop Golden Tulip vertraagd

Hotel

De sluitingsdatum voor het definitief afronden van de overname van Golden Tulip door Starwood Capital Group Global LP is verlengd. Niet 27 juli maar tot 31 juli krijgt Starwood de tijd om de transactie volledig af te sluiten.

Afronding verkoop Golden Tulip vertraagd

Het verlengen van de sluitingsperiode wordt gemeld door curator Marie-José Cools. Cools laat weten dat het een logische en praktische datum is om vrijdag 31 juli als datum te kiezen waarop de formaliteiten moeten zijn ingevuld. Eerder werd over 27 juli gesproken als einddatum.

Het besluit is genomen in onderling overleg tussen Starwood Capital Group Global LP en Golden Tulip. Wanneer de deal definitief is dan wordt Starwood eigenaar van het merk Golden Tulip.

Franchisers van Golden Tulip lieten nog voor het sluiten van de deal weten niet zitten te wachten op Starwood. Na de aankondiging van de overeenkomst onthielden ze zicht van commentaar.

Reageer op dit artikel