nieuws

Bijzonder weerzien in GT Val Monte

Hotel

Golden Tulip Val Monte in Berg en Dal bij Nijmegen heeft met gasten een bijzonder weerzien gehad. Een halve eeuw na hun huwelijksnacht in het hotel kwamen de gasten terug om ter ere van hun 50-jarig huwelijk nogmaals te overnachtingen in het logiesbedrijf.

Bijzonder weerzien in GT Val Monte

Vijftig jaar geleden heeft het echtpaar bij Golden Tulip Val Monte hun huwelijksnacht doorgebracht. Afgelopen week verbleven de heer en mevrouw weer in ons hotel ter ere van hun 50-jarig huwelijk, laat general manager Steven Eijberts weten.

‘Om het geheel een feestelijk tintje te geven hebben wij het echtpaar een voucher gegeven voor een gratis verblijf ter gelegenheid van hun 60-jarig huwelijk’, aldus Eijberts, die het paar ook nog verraste met een fles Champagne.

Reageer op dit artikel