nieuws

Franchisers Golden Tulip wachten voorlopig af

Hotel

Er komt voorlopig geen officiële reactie van de franchisevereniging van Golden Tulip op het bericht over de overname van het merk door Starwood. ‘We wachten tot 27 juli wanneer de deal rond moet zijn’, laat vooraanstaand franchiser Harry Westers desgevraagd weten.

Franchisers Golden Tulip wachten voorlopig af

Westers geeft aan eerst de ontwikkelingen over de deal tussen Starwood Capital en Golden Tulip af te wachten. Vrijdagavond kwam het bericht naar buiten dat de deal op 27 juli afgerond moet zijn.

Tot die tijd valt er niet veel te zeggen, merkt Westers op, die in een eerste reactie op persoonlijke titel vrijdagavond liet weten teleurgesteld te zijn. Ook op de vraag of Westers zelf overweegt om te breken met Golden Tulip verwijst de eigenaar van Westcord Hotels na 27 juli.

Reageer op dit artikel