nieuws

Hotels van Oranje bedient gast óp het strand

Hotel

Hotels van Oranje bedient de gasten van haar strandpaviljoen Palm Plaza voortaan ook óp het strand. Opstaan vanuit je ligbed is dus niet meer nodig. De strandbediening is afgelopen weekend ingevoerd. Volgens eigen zeggen is Palm Plaza het eerste standpaviljoen in Noordwijk aan Zee dat deze servcie biedt.

Hotels van Oranje bedient gast óp het strand

Elk half uur komen medewerkers van Hotels van Oranje langs om bestellingen op te nemen. Het gaat hierbij niet alleen om gekoelde drankjes, wijnen of champagne, maar ook eten is mogelijk.

Eigen keuken

Deze gerechten zijn afkomstig uit de eigen keuken van Palm Plaza, dus niet uit de keuken van het hotel zelf. Hiervoor zou bedienend personeel met de bestelling van hotel moeten ‘oversteken’ naar het strand.

MyOrder

Bestellen kan eventueel ook via MyOrder. MyOrder is een gratis toepassing voor de mobiele telefoon, waarmee een bestelling kan worden gesplaatst en betaald.

Reageer op dit artikel