nieuws

Ontwerper nieuw GT Vinkeveen bekend

Hotel

Het nieuwe hotel van Apollo Hotels & Resorts langs de A2 in Vinkeveen wordt ontworpen door de architectencombinatie Van den Oever Zaaijer & Partners en Heyligers design + projects. Het nieuwe hotel moet het bestaande Golden Tulip Amsterdam Vinkeveen volledig vervangen.

Ontwerper nieuw GT Vinkeveen bekend

Begin juli heeft de architectencombinatie de opdracht verworven voor het ontwerp van de nieuwbouw van het hotel langs de A2 bij Vinkeveen.

Het gaat om een hotel van 150 kamers, een uitgebreid congres- en vergadercentrum met banquetingfaciliteiten gelegen aan het water van de Vinkeveense Plassen. Het plan voorziet verder in een nieuwe haven met daaraan gelegen een restaurant, een havenbar, coffeebar en een apart a la carte restaurant. Een skybar gelegen op de bovenste etage geeft uitzicht over de plassen en het Groene Hart.

Apollo Hotels & Resorts

Het hotel wordt ontwikkeld door M. Caransa B.V. en zal worden geëxploiteerd door Apollo Hotels & Resorts. Het hotel zal aan de vier sterren- en Green Key-classificatie gaan voldoen. Bas Tolmeijer van Apollo Hotels & Resorts laat weten dat er nog geen harde datum is waarop de bouw van het hotel klaar moet zijn.

Casa 400

Van den Oever Zaaijer & Partners is momenteel verder in de Amsterdamse horeca actief met hotel Casa 400, een ontwerp voor een hotel met 700 kamers en een hotel met 250 kamers in het Arenagebied bij de in aanbouw zijnde Endemol-complex.

Reageer op dit artikel