nieuws

Westers teleurgesteld over deal Golden Tulip

Hotel

Harry Westers, vooraanstaand franchiser van Golden Tulip, is teleurgesteld in de aankoop van het merk Golden Tulip door de Britse investeringsmaatschappij Starwood.

Westers teleurgesteld over deal Golden Tulip

‘Ik heb nog geen officiële reactie namens de franchisers, daarvoor is het nieuws nog te vers. Wel ben ik teleurgesteld in de deal met Starwood. Ik moet Starwood feliciteren, al denk ik dat het nog niet helemaal definitief is’, aldus Westers.

Eerder deze week lieten de franchisers tijdens een ingelaste vergadering massaal per stemming weten tegen Starwood als nieuwe eigenaar te zijn. De franchisers waren zelf ook in de race om het merk over te nemen al liet Westers deze week in Het Financieele Dagblad weten dat de curatoren nooit serieus ingegaan zijn op de aanbieding.

Westers zegt geen idee te hebben of er mogelijkheden bestaan om het veto-recht te gebruiken. Anderhalve week geleden meldde de franchisers dat het merk Golden Tulip alleen verkocht kon worden met instemming van de franchisers.

Op de vraag wat de franchisers nu gaan doen, kan Westers nog geen antwoord geven. ‘Het nieuws is nog zo vers. Maandag gaan we overleggen met adviseurs’.

Reageer op dit artikel