nieuws

Breda krijgt nieuw vijf sterren hotel

Hotel

Breda krijgt eind 2011 een nieuw vijf sterren hotel. Hotel Park Dane. Topkok Robert Kranenborg, tv-presentator Rik Felderhof en Adriaan Grandia, voormalig directeur van Hotel De L’europe zijn betrokken als adviseurs bij het project.

Breda krijgt nieuw vijf sterren hotel

Het hotel wordt gerealiseerd in het voormalige klooster van landgoed De Nieuwe IJpelaar in Bavel. Daarnaast wordt een gedeelte nieuwbouw aangebouwd. Het hotel heeft 114 kamers en suites, twee restaurants en een eigen sociëteit.

Wellness

Naast overnachten kan er over twee jaar ook op vijfsterren niveau worden vergaderd. Ook krijgt het hotel een wellness centrum.

Het hotel is nog op zoek naar beleggers. Geldschieters krijgen per jaar drie gratis overnachtingen en een gratis lidmaatschapspas voor het wellness centrum.

Reageer op dit artikel