nieuws

Dorint verlengt contract 76-jarige medewerker

Hotel

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport heeft het contract verlengd met hun oudste medewerker, de 76-jarige Lobby Assistant Ben Pelt. Het hotel wil meer senioren toevoegen aan het personeelsbestand.

Dorint verlengt contract 76-jarige medewerker

Ontslagen, fusies, reorganisaties en huidige financiële crisis ten spijt, Ben Pelt (1933) heeft alle stormen op de arbeidsmarkt doorstaan, zo laat het Dorint Hotel Amsterdam Airport weten.

‘Het is een erg mooi hotel en ik ontmoet dagelijks interessante gasten. Zonder mensen om me heen zou ik niet kunnen leven, ik vind het dan ook fantastisch om als Lobby Assistant onze hotel gasten te kunnen helpen en met de hotel shuttle de Airline bemanningen weg te brengen’, aldus de 76-jarige Pelt.

HR-manager Miriam Geels van het Dorint Hotel Amsterdam Airport zou het liefst nog meer senioren als Ben toevoegen aan het personeelsbestand. ‘Het hotel is de afgelopen twee jaar zich meer gaan focussen op 55- plussers. In de linnenkamer, bij de technische dienst en aan de receptie hebben wij reeds een 6-tal senior werknemers mogen verwelkomen’.

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport maakt deel uit van de gerenommeerde Dorint Hotel & Resorts groep met 40 hotels, 3.500 medewerkers en 7.995 kamers in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië en Spanje.

Reageer op dit artikel