nieuws

Hotels slachtoffer van Patrick van der Eem

Hotel

Diverse hotels op Aruba zijn de dupe geworden van Patrick van der Eem, de man die in ons land bekend werd toen hij met een verborgen camera Joran van der Sloot uithoorde over diens rol bij de verdwijning van de Amerikaanse student Natalee Holloway op het eiland.

Hotels slachtoffer van Patrick van der Eem

Van der Eem zou in meerdere dure hotels hebben geslapen zonder te betalen. Maandagavond is hij in een hotelkamer in het Radisson Hotel gearresteerd. Hij zou niet hebben betaald en hotelpersoneel hebben bedreigd. Bij zijn arrestatie had Van der Eem cocaïne in zijn bezit, schrijft De Telegraaf.

Patrick van der Eem kreeg in ons land landelijke bekendheid door Joran van der Sloot voor de verborgen camera uitspraken te ontlokken over diens rol bij de verdwijning van van de Amerikaanse studente Holloway op het eiland. Voordat Holloway verdween was ze nog gezien in een bar op het eiland en zou ze met Van der Sloot naar een stand pal naast het Marriott Hotel zijn gegaan.

Reageer op dit artikel