nieuws

Mercure Tilburg legt ijshockeyers in de watten

Hotel

Hoteliers in Tilburg kijken reikhalzend naar het WK IJshockey voor B-landen, volgend jaar van 19 tot en met 25 april. Tilburg is dan speelstad. Het Mercure hotel Tilburg Centrum heeft de Nederlandse spelers in huis.

Mercure Tilburg legt ijshockeyers in de watten

Het hotel ligt niet ver van het ijssportcentrum Nieuw Stappegoor. De ijshockeyers kunnen gebruik maken van de sport- en saunafaciliteiten van het naastgelegen health- en beautycentrum Health City. Ook op culinair vlak legt Mercure de ijshockeyers in de watten. In restaurant Taste! wordt de kaart aangepast aan de wensen van topsporters.

Thuishaven

De Nederlandse IJshockeybond en de gemeente Tilburg hebben samengewerkt om het toernooi naar Tilburg te halen. De laatste keer dat Nederland een WK ijshockey organiseerde, was in 2005. Toen was Eindhoven de thuishaven.

Servië, Litouwen

Tijdens het WK in Tilburg ontmoet Nederland ondermeer Oekraïne, Servië, Japan, Litouwen en Oostenrijk.

Reageer op dit artikel