nieuws

Ondanks overlast geen ‘Polenhotel’ in Terneuzen

Hotel

De gemeente Terneuzen erkent de overlast die arbeidsmigranten veroorzaken in bestaande hotels, maar werkt niet mee aan een nieuw te bouwen ‘Polenhotel’. De gemeente is tegen de clustering van de buitenlandse arbeiders op één locatie.’ De arbeiders verblijven nu in de bestaande hotels.

Ondanks overlast geen ‘Polenhotel’ in Terneuzen

Eén van de hotels waar de arbeiders uit de Zeeuwse (glas)tuinbouw verblijven is het City Hotel in Terneuzen. Wethouder Co van Schaik zegt hierover in de krant PZC: ‘Dat geeft soms overlast. Er zijn bijvoorbeeld parkeerproblemen en ook wordt er geklaagd over feestjes die op de balkons worden gegeven. Daarom ook willen liever geen clustering.

Speciaal hotel

Het speciale hotel zou moeten verrijzen aan de rand van Terneuzen, op een terrein waar nu lege bedrijfshallen staan. Een adviesbureau onderzocht de kwestie en concludeerde dat de gemeente opvang moet regelen, wil ze niet in de problemen komen.

Reageer op dit artikel