nieuws

Overname Golden Tulip afgerond

Hotel

De overname van het merk Golden Tulip door Starwood Capital is rond. Dat heeft Starwood vrijdagmiddag bekendgemaakt.

Overname Golden Tulip afgerond

Het gaat om de Franchise Business, de Development & Representation en Joint Venture. Over het overnamebedrag zijn geen mededelingen gedaan.

Starwood maakte ruim een maand geleden bekend met Golden Tulip een principeakkoord te hebben. Het Britse investeringsbedrijf, ook eigenaar van Louvre Hotels, gaf zichzelf een maand de tijd om de aankoop af te ronden.

Met de definitieve overname is het de ontwikkeling rondom het faillissement van het Nederlandse hotelbedrijf nagenoeg rond. Alleen over het Ikea hotel in Delft is nog onduidelijkheid. Ikea wil vooralsnog niet in zee met de voorgestelde koper. Binnenkort zal hierover meer bekend moeten worden.

Reageer op dit artikel