nieuws

Bel Air Hotel breekt met Lanfers

Hotel

Frank Lanfers moet op zoek naar een nieuwe baan. Zijn werkgever, het Bel Air Hotel in Den Haag, heeft de general manager op straat gezet.

Bel Air Hotel breekt met Lanfers

Het ontslag komt voor Lanfers ‘als donderslag bij heldere hemel’, zo laat de gm weten. Lanfers kreeg vrijdag te horen dat zijn werkgever andere gedachten heeft over de te varen koers en uit te voeren strategie.

Frank Lanfers werkte anderhalf jaar voor het Bel Air Hotel in Den Haag. In die tijd werd hij vooral bekend door de breuk met Golden Tulip, eerder dit jaar. Lanfers kondigde als eerste franchiser aan Golden Tulip te verlaten. Zijn beslissing kreeg navolging toen afgelopen zomer Harry Westers besloot de Golden Tulip-vlag van al zijn hotels te halen.

Frank Lanfers werkte voor zijn baan bij het Bel Air Hotel lange tijd voor AC Restaurants & Hotels. Van 2002 tot 2008 was hij general manager van AC Restaurant & Hotel Meerkerk. Daarvoor was hij in dezelfde functie actief voor de AC-vestiging in Holten.

Reageer op dit artikel