nieuws

Richard Francke nieuwe voorzitter AF&BM

Hotel

Richard Francke is de nieuwe voorzitter van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM). Francke is F&B manager bij Hotel Theater Figi in Zeist. Hij volgt hiermee Rembert Vonk – revenue manager bij Accor Hospitality – op. Vonk blijft wel actief in het bestuur.

Richard Francke nieuwe voorzitter AF&BM

Wouter van Poppel, F&B director Hotel Okura is gekozen tot vice-voorzitter. De functie van penningmeester wordt door Bernard Lensink, general manager ad interim van Landgoed Duin & Kruidberg overgedragen aan Ingrid de Vries. Zij is operations manager bij Mercure Hotel Amsterdam.

De AF&BM is een vereniging voor food en beverage professionals. De club organiseert jaarlijks vijf themabijeenkomsten, een Nieuwjaar diner en het Social Event. De eerstvolgende themabijeenkomst is op maandag 28 september in het kantoor van Unilever in Rotterdam.

Bekijk hier een interview met Richard Francke.

Reageer op dit artikel