nieuws

Weer controle kleine hotels op brandveiligheid

Hotel

Kleine hotels kunnen weer een bezoekje verwachten van de VROM-inspectie. Het gaat om een bezoek om te controleren of er in het hotel noodzakelijke aanpassingen zijn doorgevoerd op het gebied van brandveiligheid.

Weer controle kleine hotels op brandveiligheid

De herinspectie is het gevolg van een eerder verschenen rapport ‘Brandveiligheid in oude hotels’. Hieruit bleek dat de brandveiligheid in kleine, veelal oude hotels, nog wel eens te wensen overlaat.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) laat op haar site weten dat VROM Inspectie kenbaar heeft gemaakt dat zij een aantal van de bezochte bedrijven nog eens gaan bezoeken. De inspecteurs willen weten of er iets is gedaan met de tips om de brandveiligheid te verbeteren.

VROM onderzocht eerder honderd hotels met minder dan dertig kamers en gebouwd voor 1980.

Reageer op dit artikel