nieuws

Aanhoudingen na illegale prostitutie in hotels

Hotel

Hotels in de provincie Utrecht worden in verband gebracht met illegale prostitutie. Twee opgepakte mannen beweren dat.

Aanhoudingen na illegale prostitutie in hotels

Afgelopen week pakte de politie twee mannen op uit Zeist en Soesterberg op verdenking van mensenhandel. Ze zouden vrouwen gedwongen hebben te werken in de prostitutie en daarbij hotels in Utrecht hebben gebruikt.

RTV Utrecht meldt dat de mannen vrouwen lieten werken in De Witte Bergen in Eemnes, De Biltsche Hoek in De Bilt, Het Witte Huis in Soest en Steyn Hotel in Zeist.

De manager van De Witte Bergen zegt niets van af te weten van illegale prostitutie in hun bedrijf, maar doet er alles aan om dit soort zaken tegen te gaan. Zo werkt het hotel onder meer mee aan een speciaal politieproject om illegale prostitutie in hotelkamers tegen te gaan.

Reageer op dit artikel