nieuws

Best Western laat huisdier op baasje lijken

Hotel

Best Western heeft een webapplicatie ontwikkeld om huisdieren op hun baasje te laten lijken. Hiermee wil de hotelgroep haar diervriendelijke beleid onder de aandacht brengen. Op de website kun je foto’s van huisdier en baasje met elkaar versmelten.

Best Western laat huisdier op baasje lijken

Via de site www.bwff.com (Best Western Friends Forever) kunnen baasjes foto’s van zichzelf en hun huisdier oploaden en daarna bewerken.

Huisdieren in hotels welkom

De webapplicatie werd onlangs ook in de Verenigde Staten geïntroduceerd. Wytze van den Berg, directeur BW Nederland: ‘We hebben een heel diervriendelijk beleid. Wereldwijd hebben we 1900 hotels waar huisdieren welkom zijn. In Nederland is de helft van de 42 hotels aangesloten bij Best Western huisdiervriendelijk. De applicatie is een grappige manier om dit te onderstrepen en om dierenliefhebbers te verenigen.’

Zie ook over Best Western

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels