nieuws

Dorint Schiphol versterkt salesteam

Hotel

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport heeft een nieuwe man aan boord gehaald om het sales team te versterken. Joris Vlasman (32) is per oktober in dienst getreden als Account Manager, hij zal zich gaan concentreren op het MICE-segment.

Dorint Schiphol versterkt salesteam

Vlasman is geen onbekende in de meeting branche. Hij heeft diverse functies bekleed bij het ATCB, Incentive Europe en de Amsterdam Village Company.

‘Na mijn positieve ervaringen met hotels vanuit verschillende invalshoeken, is het nu tijd om mijn kennis in te zetten vanuit een hotel perspectief,’ aldus Vlasman

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport maakt deel uit van Dorint Hotel & Resorts met 40 hotels, 3.500 medewerkers en 7.995 kamers in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië en Spanje.

Reageer op dit artikel