nieuws

Fletcher stunt opnieuw met Kruidvatactie

Hotel

Drogisterijketen Kruidvat gaat weer stunten met hotelovernachtingen. Het bedrijf biedt klanten een overnachting in een van de kamers van de Fletcher Hotel Groep voor de bodemprijs van 9,95 euro per nacht.

Fletcher stunt opnieuw met Kruidvatactie

Nadat de twee prijsvechters vorig jaar al groot succes hadden met een soortgelijke actie, komen de bedrijven nu weer met een aanbieding. Het komende halfjaar zijn er 250.000 hotelvouchers beschikbaar, te verzilveren via www.fletcheractie.nl. Wie van deze kans gebruik wil maken, moet er wel snel bij zijn, zegt de drogisterij. De verkoop van de vouchers begint op 13 oktober en duurt zolang de voorraad strekt.

Belangstellenden kunnen maximaal vier vouchers kopen. Daarmee kunnen ze terecht bij alle 35 drie- en viersterrenhotels van de Fletcher Hotels, zoals de Auberge de Kieviet in Wassenaar, Duinhotel Burgh Haamstede en De Mallejan in Vierhouten.

Vorig jaar had Kruidvat 200.000 vouchers in de aanbieding. Dit leidde toen tot een enorme run op de kaartjes. Klanten kochten vele kaartjes tegelijk en er ontstond een zwarthandel via internet.

De drogisterij zegt te voorzien in een zichtbare behoefte in deze onzekere tijd. ‘Iedereen wil de drukte van alledag graag even ontvluchten. Vorig jaar was de actie een doorslaand succes’, verklaart Milo Laseur van Kruidvat.

Reageer op dit artikel