nieuws

Hotelrestaurant The Dylan krijgt nieuwe naam

Hotel

Het restaurant van het onlangs verkochte Amsterdamse hotel The Dylan krijgt een nieuwe naam. Met een nieuwe naam wil het management meer gasten van buiten het hotel trekken. Medewerkers van het bedrijf mogen een aansprekende naam bedenken.

Hotelrestaurant The Dylan krijgt nieuwe naam

De luxe eetgelegenheid van The Dylan, onder aanvoering van chef-kok Dennis Kuipers, wil met een afwijkende naam meer gasten van buiten het hotel trekken. De nieuwe naam moet herkenbaar en uitspreekbaar zijn voor zowel Nederlandse als buitenlandse gasten, zo laat het management weten.

Medewerkers van het horecabedrijf worden uitgenodigd een nieuwe, toepasselijke naam te verzinnen. Aan de verkiezing is een wedstrijdelement verbonden. The Dylan hoopt half juni de nieuwe restaurantnaam bekend te maken. Dan wordt ook het nieuwe logo en de nieuwe website gelanceerd.

Hotel The Dylan werd twee weken geleden verkocht aan een Iers investeringsvehikel van private financiers. De nieuwe eigenaar wil het hotel snel uitbreiden waarbij gedacht wordt aan twintig kamers. Het horecabedrijf staat onder leiding van René Bornmann en heette tot drie jaar geleden Blakes.

Het restaurant is gevestigd in de voormalige bakkerij van het Amsterdamse Burger Weeshuis en Oude Mannen Huis. De bakkersovens zijn bewaard gebleven en vormen het decor van het restaurant.

Reageer op dit artikel