nieuws

Hotels Delfzijl dupe van Marco Borsato

Hotel

Diverse hotels in Delfzijl zijn flink gedupeerd door het faillissement van The Entertainment Group van Marco Borsato. Zowel het Eemshotel als De Boegschroef hebben schadeposten van duizenden euro’s omdat rekeningen van hotelovernachtigen tijdens DelfSail niet zijn voldaan.

Hotels Delfzijl dupe van Marco Borsato

Tijdens DelfSail huurden medewerkers van The Entertainment Group een groot deel van de kamers af, maar de rekening is nooit voldaan. TEG is eind september failliet verklaard.

Bert Boer, directeur van het Eemshotel, verhuurde 68 kamers aan TEG. Voor, tijdens en na DelfSail. ‘Vierduizend euro heb ik vooraf laten betalen. Dat is ook gebeurd. Wij hebben nog drieduizend euro tegoed.’ Dit laat hij hij weten aan RTV Noord. Contact met de curator heeft het Eemshotel nog niet gehad, het hotel gaat wel alles op alles zetten om het verschuldigde bedrag terug te krijgen.

Hotel Du Bastion liet de gehele rekening vooraf betalen en komt er zo beter vanaf. Het schadebedrag van hotel De Boegschroef is niet bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel