nieuws

Relletje rond pislift bij hotel

Hotel

Het nieuwe stadshotel Queens in Amersfoort overweegt een kort geding tegen de gemeente. Aanleiding is een mobiel toilet, ook wel de pislift genoemd, waardoor Queens zaterdagavond eerder het terras moet sluiten.

Relletje rond pislift bij hotel

De pislift bevindt zich overdag in de grond onder het terras van Queens. Op zaterdagavond om 22.00 uur verschijnt de plaspaal uit de grond. Queens moet hierdoor een deel van het terras sluiten.

Eigenaar Lisette de Jong wijst er voor de camera’s van RTV Utrecht op dat collega-ondernemers hun terras gewoon tot 01.00 uur open mogen houden. Ze loopt hierdoor volgens eigen zeggen naar verwachting zo’n 150.000 euro mis.

De Jong overweegt een kort geding wanneer de gemeente niet op korte termijn met haar om tafel wil om te kijken naar een oplossing. De Jong wil dat de plislift wordt verplaatst of pas na 01.00 uur uit de grond komt.

Reageer op dit artikel