nieuws

Vijfsterrenhotels populair bij LookingforBooking.com

Hotel

Opvallend veel vijfsterrenhotel zijn erg populair op de nieuwe onafhankelijke vergelijkingssite van de bekende internetondernemer Ben Woldring, LookingforBooking.com. Dat blijkt uit een eerste bezoekerscijfers van de nieuwe site.

Vijfsterrenhotels populair bij LookingforBooking.com

Volgens Gerlof Bos, directeur van LookingforBooking.com, is de populariteit van vijfsterrenhotels waarschijnlijk toe te schrijven aan de aangeboden kamerprijzen.

‘Een mogelijke verklaring voor de aanhoudende populariteit van deze vijfsterrenhotels is dat de kamers met prijzen van rond de 120 euro per nacht interessant zijn voor een grote groep mensen’, aldus Bos.

Uit de cijfers van de drie maanden geleden gestarte vergelijkingssite blijkt het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen het meest populair. Tweede meest bekeken hotel is Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, gevolgd door plaatsgenoot Hotels van Oranje.

LookingforBooking.com startte drie maanden geleden op en is een initiatief van Ben Woldring. Woldring kreeg jaren geleden landelijke bekendheid toen hij op jonge leeftijd vergelijkingssites rondom mobiel bellen en verzekeringen lanceerde.

Reageer op dit artikel