nieuws

Bastion Hotel stapt in wielersport

Hotel

De Bastion Hotel Groep gaat de wielrenploeg Skil-Shimano sponsoren. De hotelgroep van Maik Willems wordt vanaf volgend seizoen co-sponsor van de ploeg die afgelopen seizoen nog meereed in de Tour de France.

Bastion Hotel stapt in wielersport

Volgens chief executive officer Maik Willems van de Bastion Hotel Groep is de wielrensport een uitstekend platform om de naam van de hotelgroep onder de aandacht te brengen.

De sponsoring gaat officieel in per 1 januari 2010. Onderdeel van de deal maakt uit dat Skil-Shimano een Bastion Hotel in Limburg gebruikt als vaste uitvalsbasis voor de centrale trainingen van de ploeg.

Sales Manager Kurt Oprins van de Bastion Hotel Groep laat op Fok.nl weten raakvlakken te zien tussen beide organisaties. ‘Wij zien in de jonge en ambitieuze organisatie van het team veel raakvlakken met onze eigen organisatie. We zijn dan ook erg enthousiast en kijken uit naar de samenwerking’.

De Skil-Shimano ploeg was afgelopen zomer regelmatig in beeld in de Tour de France, de grootste wielrenronde ter wereld. Zo deden de Japanner Fumyjuki Beppu en de Nederlander Kenny van Hummel in de sprint regelmatig mee om de dagprijzen. Van Hummel was verder geregeld in beeld als rode lantaarndrager van de ronde.

Reageer op dit artikel