Best Western wil nieuw hotel in Woerden

Best Western wil nieuw hotel in Woerden

Woerden krijgt een nieuw Best Western Hotel. Het nieuwe hotel moet langs de drukke A12 komen en richt zich op zakelijke bezoekers voor zowel de lokale als de regionale markt.

Het Reformatorisch Dagblad meldt dat het nieuwe hotel 125 kamers krijgt. De gemeente Woerden en de initiatiefnemers hebben inmiddels een intentieovereenkomst getekend waarbij het plan is dat medio volgend jaar wordt gestart met de bouw.

Het huidige Best Western Hotel aan de Utrechtsestraatweg zou niet meer aan de eisen van deze tijd voldoen. Het nieuwe hotel moet naast 125 kamers te boek gaan staan als hoogwaardig en architectonisch markant hotel.

Nu de tekening van de intentieverklaring een feit is bekeken de betrokken partijen of de plannen haalbaar zijn. Het ontwerp van het hotel komt uit de koker van Royal Haskoning Architecten.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.