nieuws

Haagse wethouder beoordeelt sollicitant Hilton

Hotel

Solliciteren, tegenover een jury met de billen bloot en als je goed bent meteen een contract op zak. Het nieuwe Hilton Hotel in Den Haag gaat 28 november tijdens een banenmarkt talenten pitchen. De Haagse wethouder Frits Huffnagel zit in de jury.

Haagse wethouder beoordeelt sollicitant Hilton

Hilton Den Haag opent komend voorjaar de deuren en nu al is het hotel op zoek naar mensen. De Hilton Job Pitch vindt plaats in het in aanbouw zijnde hotel. Vooraf geselecteerde kandidaten moeten met de billen bloot tegenover een professionele jury bestaande uit onder andere Frits Huffnagel (wethouder citymarketing in Den Haag) en Jan van der Putten (cluster directeur Hilton) voor een arbeidscontract.

Contract direct op zak

De kandidaten voeren enkele opdrachten uit die typerend zijn voor de beoogde functie. Direct na afloop ontvangen de winnaars hun contract. Ze kunnen per 1 februari of 1 maart 2010 aan de slag in hun nieuwe baan.

Stuur een mailtje

Kandidaten die op zoek zijn naar de functies receptionist(e), kamermeisje, kok of allround ober kunnen vanaf vandaag een motivatie brief en CV opsturen om deel te nemen aan de Hilton Job Pitch (Eveline.Kamps@Hilton.com, onder vermelding van ‘Hilton Job Pitch’). Kandidaten voeren in de eerste ronde een gesprek met human resources van Hilton, zij maken een selectie van kandidaten die doorgaan naar de 2e ronde op 28 november.

Gewoon binnenlopen kan ook

Naast de Hilton Job Pitch is Hilton The Hague op zaterdag 28 november van 12.00 tot 17.00 uur omgetoverd tot vrijblijvende banenmarkt. Iedereen met interesse in een baan bij Hilton The Hague (zowel fulltime als partime) kan bij het hotel naar binnen lopen voor meer informatie over de vacatures, om ter plekke te solliciteren of om een kijkje te nemen in het nieuwe hotel.

Reageer op dit artikel